Wereldwinkel Sassenheim

It's easy to be fair!

Kruidenpasta’s met 20 % korting

De Wereldwinkel heeft een grote variëteit aan smaakmakers in de vorm van kruidenpasta’s. Geschikt voor een heerlijke gerechten. Van oorsprong komen deze pasta’s uit landen zoals: India, Marokko, Thailand, Indonesië, Tunesië & Libanon.

De korting van 20 % geldt gedurende de hele maand oktober !

Thaise noedels met 20 % korting

Ondanks de wereldwijde populariteit van Phat Thai als hoofdgerecht zijn noedelgerechten in Thailand goedkoop. Het gaat vaak om eenvoudige gerechten die worden verkocht door straatventers of in kleine noedelwinkeltjes.

Noedels worden, anders dan rijst, niet beschouwd als basisvoedsel. Een kom noedels is een snelle lunch, een lichte snack die tussendoor of ’s nachts na een feestje wordt gegeten. De eigenaren van eetkraampjes baseren hun reputatie vaak maar op één gerecht.

De Wereldwinkel verkoopt twee verschillende soorten noedels gedurende de maand oktober met 20 % korting !

Wereldwinkel Prijsvraag

Via onderstaande link treft u namens de Wereldwinkel Sassenheim een woordzoeker aan.

Wanneer u de puzzel oplost en uw formulier inlevert voor 8 november 2020 bij onze Wereldwinkel, Kerklaan 1 in Sassenheim maakt u kans op prijzen in de vorm van cadeaubonnen van 40, 25, 15 of 10 euro.

Doe mee, het geeft bovendien een goede indruk van de grote variëteit aan artikelen die wij bieden !

Klik hier voor de Wereldwinkel Sassenheim woordzoeker

Aangepaste openingstijden Wereldwinkel

Sinds 27 mei jl. is de Wereldwinkel weer open.

Uiteraard zijn er maatregelen genomen om Corona verspreiding tegen te gaan.

Tevens zijn de openingstijden iets gewijzigd.

We zijn nu open van woensdag t/m zaterdag van 11.00 t/m 17.00 uur.

U bent uiteraard van harte welkom !

Speciale regeling gedurende tijdelijke sluiting van de winkel ivm Corona crisis

Heeft u iets speciaals/moois gezien in onze etalage wat u nu graag zou willen hebben ?

Laat het ons weten want er is altijd iemand bereid om op afspraak naar de winkel te komen !

Dit geldt aleen bij een minimale besteding van 15,- euro en betaling enkel per pin.

Graag reageren via privé-bericht op onze FaceBook pagina Wereldwinkel Sassenheim of
via ons mailadres : info@wereldwinkelsassenheim.nl

Wereldwinkel voorlopig gesloten !

In verband met het Coronavirus is de Wereldwinkel Sassenheim voorlopig gesloten. Uw en onze veiligheid nopen ons tot dit besluit. Zodra we weer open kunnen zullen we dat  onmiddellijk doen en u daarvan op de hoogte brengen.

PS : Voor bedrijven en instellingen blijft de mogelijkheid om schriftelijk te bestellen bestaan !

Flyer

De afgelopen tijd is in Sassenheim en Voorhout een flyer verspreid om nog eens bij iedereen onder de aandacht te brengen wat voor een leuke winkel we zijn en wat we allemaal verkopen. Het thema van de flyer was: “Zoekt u een eerlijk en exclusief cadeau voor een scherpe prijs, ga dan naar de Wereldwinkel” .

Verbouwing

Stilstand is achteruitgang en dat is de reden dat we in de winkel een kleine verbouwing hebben gedaan. De glazenkast met sierraden vonden we niet meer van deze tijd. De hele hoek waar de kast stond is aangepast en heeft door deze wijziging een moderne en vlotte uitstraling gekregen.  Nieuwsgierig  ?  Kom vooral kijken; het ziet er werkelijk erg leuk uit !

Pietenparcours een doorslaand succes

Op woensdag 27 en zaterdag 30 november konden de kinderen uit Sassenheim en omgeving deelnemen aan het Pietenparcours dat was opgezet door een 10 -tal winkels. In elke winkel moesten de kinderen een opdracht uitvoeren. Dat was in de Wereldwinkel het zoeken naar afbeeldingen of beeldjes van het paard “O zo snel” van Sinterklaas. In totaal bezochten 119 kinderen meestal samen met hun ouders de Wereldwinkel, waar zij werden ontvangen door Zwarte Piet die hen hielp met zoeken en ze voorzag van een stempel op hun kaart. Als ze alle 10 de opdrachten hadden vervuld, konden ze gaan smullen van een pannenkoek in het plaatselijke restaurant Graaf Jan.

5 jaar Fairtrade Gemeente Teylingen

Op maandag 2 december jl. ontving de Wereldwinkel Sassenheim uit handen van wethouder Rob ten Boden een  schildje als herinnering aan het feit dat o.a. de Wereldwinkel één van de eersten was die zich sterk maakte voor Fairtrade in Teylingen. Daarmee hebben we geholpen om Teylingen circa 5 jaar geleden een Fairtrade Gemeente te maken. Na die eerste start zijn er inmiddels veel bedrijven, scholen en instellingen gevolgd. Maar zoals de wethouder in zijn toespraak memoreerde, we zijn er nog lang niet. In feite moet Fairtrade de standaard worden !

Wereldwinkel Sassenheim
Kerklaan 1
2171 GA Sassenheim

Openingstijden (tijdelijk):
Woensdag t/m zaterdag
11.00 – 17.00 u.

 

Inschrijven nieuwsbrief