Wereldwinkel Sassenheim

It's easy to be fair!

Aanbieding maart & april

De aanbieding tot en met April is alles van Tony’s Chocolonely (inclusief de paaseieren en de paasrepen) 20 % korting !

Valentijnsdag 2019

Wij hebben verschillende leuke artikelen ingekocht om met Valentijnsdag kado te doen. Kom ook langs om ons assortiment te bekijken !

Fairtrade week aanbieding

Gedurende de Fairtrade week van 27 oktober tot 4 november 2018, hebben wij de volgende aanbiedingen :

10 % Korting !

10 % Korting !

Fairtrade week 2018

De Fairtrade Week komt er weer aan !

Deze zal plaatsvinden van 27 oktober tot 4 november. Het thema van de Fairtrade Week staat in teken van Women Empowering.

Thema
Het thema, Women Empowering, is belangrijk voor de Fairtrade Week omdat ongelijkheid een grote belemmering is voor de menselijke ontwikkeling, zo ook in de fairtrade wereld. Fairtrade wil ongelijke machtsrelaties doorbreken zodat er meer gendergelijkheid komt en vrouwen meer macht krijgen. Dit willen ze bereiken door het vrouwelijke humane, sociale, financiële en fysieke kapitaal te versterken.

Het thema past ook goed bij de global goals nummer 5 en 10. Global goal 5 richt zich op het stoppen van alle vormen van discriminatie, het tegengaan van alle vormen van geweld tegen vrouwen en meisjes, en het bereiken van volledige en effectieve participatie op alle niveaus van besluitvorming.  Volgens het World Food Programme zou ‘het aantal hongerlijdenden in de wereld gereduceerd kunnen worden met 150 miljoen als boerinnen dezelfde toegang tot middelen hadden als boeren’. Fairtrade wil gelijkheid promoten en mannen en vrouwen beiden de kans geven fairtrade te handelen. Global goal 10 wil ervoor zorgen dat iedereen sociaal, economisch en politiek aansluiting kan vinden. Het gaat onder andere om gelijke kansen voor iedereen.

Voor meer informatie, klik hier …

 

Kerstpakketten

Ook voor kerstpakketten moet u in de Wereldwinkel zijn. Wij bieden een ruime sortering met allerlei mogelijkheden van keuzes en combinaties van fairtrade artikelen. U kunt het pakket samenstellen zoals u wilt. Wij zij u graag van dienst met advies en invulling en ondersteuning bij het maken van de juiste keuze !

Wereldwinkel Sassenheim
Kerklaan 1
2171 GA Sassenheim

Openingstijden:
Maandag
13.30 - 17.30 u.
Dinsdag t/m vrijdag
09.30 - 17.30 u.
Zaterdag
09.30 - 17.00 u.
Zondag gesloten

 

Inschrijven nieuwsbrief