20% korting op alle Tony Chocolonely producten.

Op zowel de paaseitjes als alle soorten repen Tony’s bieden wij u nu 20 % korting.

Op weg naar 100% slaafvrije chocolade !

Het probleem

De chocoladeketen is ongelijk verdeeld. Miljoenen boeren aan ’t begin van de keten produceren cacao. Miljarden consumenten aan ’t eind van de keten genieten van chocolade. En in ’t midden? Daar zit ’n handvol chocogiganten dat ‘r baat bij heeft de inkoopprijs van cacao onmenselijk laag te houden. De cacaoboer leeft hierdoor in armoede met kinderarbeid en moderne slavernij tot gevolg

 

Tony’s route naar 100% slaafvrije chocolade

Onze missie: samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade. Hoe we die grote missie bereiken? Da’s niet makkelijk. En best complex. Dat doen we aan de hand van Tony’s routekaart; de weg die wij volgen naar 100% slaafvrije chocolade. Onze routekaart bestaat uit drie pijlers.

 

Slavernij?

Op dit moment werken er slaven op de cacaoplantages in West-Afrika. Veel van hen zijn kinderen. Dit is niet normaal. Kinderarbeid en moderne slavernij mogen niet. ’t Is illegaal. En het moet stoppen.

 

Tony’s ingrediënt voor slaafvrije cacao

Met waanzinnig lekkere chocolade laten we zien dat chocolade maken anders kan. Dat je commercieel succesvol slaafvrije chocolade kunt maken met Tony’s recept voor slaafvrije cacao.